29 Kasım 2014 Cumartesi

Gel Gel Cumartesi

    Herkese merhabalarr :)
    Bugün kendimi çok çok iyi hissediyorum. Öğleden sonra bir arkadaşımla gardrobundaki eksikleri gidermek için alışverişe çıktık. İlk önce Koton'a gittik. Tam yedi parça üst aldık Hepsi yeni sezondu. Aldıklarımız genelde taytlarla kombin edilecek şekilde olan tasarımlardı. Genelde salaş ve tunik tarzı çalışmış kazaklar aldık. Bir iki tanesi kumaş kalem pantolonlara uyacak kazaklardı. Hepsine toplamda 432 TL tuttu.Daha sonra Modas isimli bir mağazadan vişne çürüğü son derece kışlık derecede korunaklı ama görünümü ince olan bir tayt aldık. Tayta ödediğimiz rakam 25 TL idi. Bir de adını hatırlayamadığım bir mağazadan siyah kalem pantolon verdik,65 TL ödedik. Tek pişmanlığım aldıklarımızın fotoğrafını çekmemek oldu. Yarın arkadaşıma hepsini tek tek çekip bana yollamasını rica edeceğim. Blog dünyasında yeniyim. Acemiliklerimi buna yorun arkadaşlar olur mu?
    Alışverişimiz bittikten sonra M.'de bize katıldı ve Bolulu Hasan Ustada bir lezzet molası verdik kendimize profiterol ısmarladık.Tadı enfesti doğrusu :)

 Sonra bir anda arkadaşımın saçını boyama fikri vuku buldu bizde :) Arkadaşımın saçı daha önce kızıldı. Aylarca uğraşıp kahveye döndü üzerinede çok hafif bir ışıltı attırdı. Ancak saç bir süre sonra kızıl tarafını tekrar göstermeye başladı. Ve saçta yer yer kızıllar oldu. Bizde bunların tamamını kapatmaya karar verdiiik. Gratis'e gidip çok tatlı bir satış temsilcisinin bize yardımıyla Koleston 7.0 almaya karar verdik.
Evim çok yakın olduğu için hemen bize geçtik ve saçı boyayıp heyecanla beklemeye koyulduk. Düşündüğümüz şekilde bir renk yakalayamadık haliyle. Saçtaki çok renklilik haliyle performansı etkiledi. Koyu tabanlı saçlarda bu renk çok çok büyük bir fark yaratmıyor. Ama saçınızda renk karmaşası var ise  ve simsiyah bir saç yapmak istemiyorsanız bu renk ideal. Benden size nacizane bir tavsiye olsun :)

 Biz cumartesiyi böyle yaşadık. Şimdi de evimizde biriciğim herşeyim kızımla ve güzel Özge'mle  Kiraz Mevsimini izeleyerek devam ediyoruz cumartesimize. Allah ağzımızın tadını hiç mi hiç bozmasın. 
Hepinize musmutlu akşamlaar :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder